Klan SSJ jest nieśmiertelny
Witam, przez założenie tego wątku chciałbym się zgłosić jako czynny klanowicz, ale szczególnie chciałbym zwrócić uwagę na fakt, żeby zawsze podczas zgłaszania informacji o jakimś ataku, lub problemie podawać parametry swoje lub danej osoby - ułatwi nam to udział w życiu klanu. Gdy widzę, że coś się dzieje niedaleko mnie to działam, a gdy nie wiem to się zastanawiam czy warto zawracać sobie tym głowe. To po pierwsze. Druga sprawa to ramach lepszej organizacji zamki położone najbliżej siebie powinny zawiązać ścisłą trójkę, czyli taki układ, który ściśle by działał i się wspierał, a także bezpośrednio rozmawiał z dowództwem klanu. Ułatwi nam to działanie w okolicy. Napiszcie co o tym sądzicie - chodzi o to aby SSJ był silnym klanem w okolicy, a później w całym 7 świecie.
Ave
Silahdar [18:23]
no no ładna mowa, gratuluję
a więc po 1. Cześć
po 2. Nie wiem czy to przejdzie... z dwóch powodów
-jeśli się tu pojawiają ludzie to tylko zapewne z nudów żeby sobie poczytać
-mało kto mówi o tym że go ktoś atakuje/ował
to chociaz naglosnic to wsrod aktywnych ludzi z klanu - mojej okolicy [18:23] jest duzo zamków SSJ i wystarczy trochę dobrej woli i akcji naglaśniającej, żeby to zgłaszali, żeby nie było przypadków farmienia naszych jednostek.
nie wiem co się dzieje. jak chcę odpowiedzieć na wiadomość na stronie gry w zakładce rynek/klan/małżeństwa to wyrzuca mnie do do logowania i tak w kółko. coś z przeglądarką? na googlach gram.
nie przegladarka bo w firefoxie jest to samo
Ostatnio edytowany przez grzechen (2009-02-09 18:51:17)
Klanowicz
ja mam to samo ale już sobie poradziłem dzięki shockiemu
dlatego twórzcie wokół siebie siatki, żeby działać wspólnie przeciwko agresorom, a w przypadku rozwoju militarnego wspólne działanie przeciwko innym - oczywiście wcześniej w porozumieniu z klanem, żeby wojsko było posłuszne polityce klanu;)
dzieńdobry wszystkim, a ja mam inny problemos, budze sie rano i z wielkim bólem stwierdzilam ze brakuje mi 4 szpiegów,czy my juz nie dostajemy raportów o szpiegowaniu naszego zamku i zabiciu szpiegów bo nic nie dostałam... no chyba ze leżą pijani gdzieś na polu pod siankiem... )) :piwo a może ja coś przegapiłam choć sprawdzilm raporty
mi wcieło 2 szpiegów nie wiem za bardzo gdzie. Też bez raportów ... dziwne to no, ale skoro tylko 2 to nie robiłem rabanu ... póki co wszystko w porządku.
Raporty już dochodzą ... niekorzystne, bo objechali mnie ze wszystkich szpiegów nie zostawiając nawet śladu ;P
Ostatnio edytowany przez ghostdog (2009-02-13 07:27:23)