Klan SSJ jest nieśmiertelny
http://newgame2.khanwars.pl/battle-repo … world_id=7
koleś chyba szukał ofiary, najwyraźniej nie robiło mu, że ma do czynienia z ssj
W związku że nie mamy ustalonej polityki z tym klanem fajnie byłoby podjąć wspólnie jakąś decyzję
oczywiscie ze Ci pozwalam.... dlaczego ja nie wiem co to jest PoN ? A co do XIV legionu ...jeszce jeden ich wybryk w stosunku do kkogos w SSJ ... i wypowiadamy im wojne...co na to RADA?
Klanowicz
ja też za ale w mojej okolicy chyba nie ma ich
Klanowicz
Co do IVX Ilegion to popieram żeby im wypowiedzieć wojne
jesli legion bedzie sie burzyl do kogos od nas ...wypowiadamy wojne....jesli taka sytacja zistnieje , prosze dac znac pozdro ... przydalby sie sojuszniczy klan , który równiez by im wymówil wojne...pozdro:)
Z tą wojną im wcześniej tym lepiej ja bym nie potwierdził. Cała moja gospodarka jest nastawiona na produkcję a nie na wojsko. Przestawienie gospodarki zajmie mi z 4 dni. Zanim komukolwiek wypowiemy wojnę ogłaszajmy to w klanie tak właśnie z 4 dni wcześniej by każdy miał czas przyszykować się do walki. Żeby atakować trzeba mieć czym (to tak na przyszłość)
Ostatnio edytowany przez Nolaan (2009-02-13 10:25:47)
Zgadzam się. Ja co prawda oparłem się na kusznikach ale dopiero od niedawno produkuję ponieważ wcześniej opierałem się na surowcach tak jak kolega. W mojej okolicy to było bardziej rozsądne od produkcji woja na gwałt.
Panowie i Panie kluczem każdej gry wojennej jest dyplomacja. Podejrzewam,że tutaj też tak jest ,chociaż gram zbyt krótko,żeby być pewnym. Pierwsze co powinniśmy zrobić to powołać osobistego dyplomatyka,który będzie rozmawiał oficjalnie w imieniu klanu( jeżeli jeszcze kogoś takiego nie ma). Druga kwestia to wcześniej czy pózniej powstać musi Rada Klanu,która będzie decydować o polityce i kierunku Klanu,jego rozwoju itd. Demokracja demokracją ale jeżeli chodzi o podejmowanie szybko decyzjii to Rada będzie dobrym rozwiązaniem-co nie znaczy,że wszyscy członkowie nie będą mogli zabierać głosu w sprawach ważnych dla Klanu. Dyskusje być muszą. ale ,żebyśmy działali sprawniej to czasami potrzebne są szybko podejmowane decyzje.
Jeszcze jedna sprawa: niech ktoś kto pyka w tą grę dłużej i miał przyjemnośc obcować na innych światach podzieli sie w osobnym temacie forum swoimi doświadczeniami-chodzi o to jakie wojo kiedy produkować,co budować na jakim etapie gry i jakieś swoje sposoby na przechytrzenie agresora albo atakowanego. Tam też moglibyśmy zadawać pytania i dyskutowac ewentualnie sobie